Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Grilované jehněčí kotlety s jogurtovým dipem

Doba přípravy:

Příprava: 10 min
Grilování: 15 min
6 porcí

Co bude potřeba?

200g Elinas bílý jogurt řeckého typu

500g jehněčí kotlety

2 stroužky česneku

2 citrony

3 lžíce tymiánu

Postup přípravy:

Jehněčí kotlety rozdělíme na porce. Potřeme je prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme citronovou kůrou a tymiánem. Necháme 15 min marinovat. Jogurt Elinas smícháme s citronovou šťávou a tymiánem. Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme jogurtovou směsí a grilujeme cca 15 min.

Náš tip: Podávejte s čerstvým chlebem a salátkem.